Leven in Frankrijk, En Route, Wereldomroep

Photobucket

Al op mijn derde, op vakantie in de streek Dordogne, legde ik een bovenmatige belangstelling aan de dag voor balen hooi, tractoren en schapen. Mijn moeder herinnert zich hoe mijn piepjonge broertje en ik onze tuinstoeltjes in het hoge gras van een weiland plaatsten, alsof we op de eerste rij zaten in het theater. De voorstelling bestond uit maaiende boeren, die wij luid aanmoedigden.

Uit het hoofdstuk “Boer in Frankrijk”, In Parijs, bladzijde 114

Deze en aantal andere schattige jeugdfoto’s illustreren een interview over mijn liefde voor Frankrijk in het winternummer van tijdschrift Leven in Frankrijk, dat sinds deze week in de kiosk ligt. Ook in En Route word ik aan de tand gevoeld over mijn boek In Parijs. Verder nog een lovende recensie bij Radio Nederland Wereldomroep.

Kijkt u vooral ook bij de andere recensies en reacties op inparijs.nl of bestel gewoon – lekker gek – direct een gesigneerd exemplaar, dat u nog mooi voor de kerstdagen in huis hebt.

6 Responses to “Leven in Frankrijk, En Route, Wereldomroep”

 1. vaee Says:

  Een boterham met pindakaas zeker

 2. emile Says:

  Gespot bij boekhandel Paagman in Den Haag: een stapeltje "In Parijs", mooi tussen Michael Palin en Cees Nooteboom in. Je kon het slechter treffen… Helaas wist ik toen nog niet van de tijdschriften, anders had ik er ook een setje van meegenomen. Chapeau!

 3. Olivier van Beemen Says:

  Ha leuk, goede spotting!

 4. Nelleke Says:

  Mooie foto! Zeer passende illustratie.

 5. Simone Says:

  Zit ik met het blad 'EN FRANCE' op de bank. Van Sinterklaas gekregen. Heb ik die beste man nog bedankt ook.Enige foto!!!

 6. Batave Says:

  Je haar is inderdaad venetiaans blond…Verder heb ik een soortgelijke jeugdherhinnering aan Frankrijk : kijken naar mannen die pétanque spelen en ze nog de hand schudden ook als ze komen & gaan !

Reageer

*